home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

Vakantieparken in België

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen aan op vakantieparken in België, of bieden de mogelijkheid hierop te filteren. Wilt u ook aanbieders zonder deze mogelijkheid zien? Klik dan hier.
Bungalows.nl

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als Center Parks, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

 
 
  Happyhome  
Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon.
 
  Landal Greenparks  

Landal Greenparks biedt u in België vier parken aan: Les Etoiles in Blaimont, Ardennen; Mooi Zutendaal in het groene Belgisch Limburg; Village l'Eau d'Heure in Froidchapelle, Wallonië; en Village les Gottales (Trois-Ponts, Ardennen) op de top van de Mont St. Jacques.

 
  Sunparks vakantieparken  
SunParks beschikt over vier vakantieparken op de mooiste plekjes van België : De Haan, Oostduinkerke, Kempense Meren (in Mol) en Vielsalm.
 
VacanceSelect
Vacanceselect.nl is een reisorganisatie die autovakanties naar negen Europese bestemmingen aanbiedt. Het aanbod bestaat uit vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Duitsland, Denemarken en de Benelux van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad.
 
  OUT! vakantiehuizen  
OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in een groot aantal Europese landen. Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en zelfs videoclips).
 
  Bungalow.net  
Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!
 
  Belvilla Vakantiewoningen  
Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in 11 Europese landen. Belvilla verkoopt haar producten rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus.
 
  Roompot Vakanties  
Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en heeft momenteel circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. U kunt bij Roompot vakanties terecht in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken.  In het bijzonder in Zeeland is Roompot Vakanties goed vertegenwoordigd. Enkele bekende namen zijn De Katjeskelder (Oosterhout, Noord-Brabant) en Roompot Beach Resort (Kamperland, Zeeland).

 
 
  Center Parcs  
Al bijna veertig jaar is CenterParks marktleider op het gebied van korte vakanties op vakantieparken midden in de natuur.