home | contact | links | sitemap | about

Zwitserland is een van de Alpenlanden. De skigebieden in Zwitserland  zijn populair onder wintersporters. Ook in de zomer trekken veel toeristen naar de Alpen, met name wandelaars en bergbeklimmers. Naast bergen bevinden zich in Zwitserland prachtige meren, waarvan de grootste de Bodensee en het meer van Geneve zijn. Het populairste meer onder toeristen is de Vierwaldstättersee (ook wel Vierwoudstrekenmeer of het meer van Luzern genoemd).

Op Huisjezoeken.eu vindt u een overzicht van vakantiehuis aanbieders in Zwitserland. De genoemde aanbieders bieden hebben gezamenlijk een groot aanbod aan vakantiehuizen, appartementen en chalets in Zwitserland.

Vakantiehuizen in Zwitserland

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen aan in Zwitserland.

  Happyhome  
Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon.
 
  Bungalow.net  
Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!
 
  Belvilla vakantiehuizen  
Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in 11 Europese landen. Belvilla verkoopt haar producten rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus.
 
  Landal Greenparks  
Landal is een toonaangevende aanbieder van vakantiewoningen met 52 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk.
 
 
  InterHome  
Interhome biedt 20.000 vakantiehuisjes en -appartementen aan in 15 Europese landen en Florida. Deze woningen worden regelmatig gecontroleerd en kunnen online op de Interhome website gereserveerd worden.