home | contact | links | sitemap | about

 

Nog niet beschikbaar

Vakantiehuizen in Zweden

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen (stuga's) aan in Zweden.

Belvilla vakantiewoningen

Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in de populaire vakantiegebieden van Italië als Toscane en het merengebied. Maar ook gebieden als het Aostadal, Apulië en de Dolomieten zijn vertegenwoordigd.

 
 
Vacanceselect.nl
Vacanceselect.nl is een reisorganisatie gespecialiseerd in glamping, campings en vakantieparken. Het aanbod bestaat uit vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Duitsland, Denemarken, Zweden en de Benelux van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad. In Zweden biedt Vacanceselect u camping Storängens aan.
 
  InterHome  

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 35.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 33 landen. Interhome heeft bovendien jarenlange ervaring in de huizenverhuur, die teruggaat tot 1965. In Zweden biedt Interhome je meer dan 700 stuga's en andere objecten aan.

 

Novasol

NOVASOL en Dansommer beschikken samen over meer dan 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. Hiervan staan er ongeveer 10.000 in Denemarken, 4.700 in Noorwegen en Zweden en 2.300 in de rest van Europa (Nederland, België, Duitsland, Polen, Tjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk).

 

Bungalow.net

Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!