home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

Vakantiehuizen op de Veluwe (Gelderland)

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen aan op Veluwe.
Bungalows.nl

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als Center Parks, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

 
 
Happyhome
Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon.
 
VacanceSelect
Vacanceselect.nl is een reisorganisatie die autovakanties naar negen Europese bestemmingen aanbiedt. Het aanbod bestaat uit vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Duitsland, Denemarken en de Benelux van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad.
 
Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en heeft momenteel circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. U kunt bij Roompot vakanties terecht in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken.  In het bijzonder in Zeeland is Roompot Vakanties goed vertegenwoordigd. Enkele bekende namen zijn De Katjeskelder (Oosterhout, Noord-Brabant) en Roompot Beach Resort (Kamperland, Zeeland).

 
  Belvilla vakantiewoningen  
Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in 11 Europese landen. Belvilla verkoopt haar producten rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus.
 
 
Landal Greenparks
Landal is een toonaangevende aanbieder van vakantiewoningen op vakantieparken. Op de Veluwe heeft u de keuze uit een grooot aantal parken in o.a. Hoenderloo en Beekbergen.
 
 
Bungalow.net
Bungalow.Net biedt u meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa! Het ruime aanbod van vakantiewoningen van Bungalow.net komt tot stand middels een samenwerking met diverse touroperators.
 
OUT! vakantiehuizen
OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in een groot aantal Europese landen. Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en zelfs videoclips).
 
Novasol
NOVASOL en Dansommer beschikken samen over meer dan 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. Hiervan staan er ongeveer 10.000 in Denemarken, 4.700 in Noorwegen en Zweden en 2.300 in de rest van Europa (Nederland, België, Duitsland, Polen, Tjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk).
 
Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken is een intermediair voor meer dan honderd vakantieparken in Nederland, Duitsland en Denemarken. Natuur en rust staan centraal bij deze parken, waarbij u de keus heeft uit een veelheid aan accommodaties voor twee tot veertig personen. In Nederland vindt u bijvoorbeeld landgoed ‘Het Grote Zand’ in Hooghalen (Drenthe), park ‘Scorleduyn’in Schoorl (Noord-Holland) of bungalowpark Hoenderloo (Gelderland).