home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

Vakantiehuizen in Spanje

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen aan in Spanje.
  Happyhome  
Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon.
 
 
  Basic Travel    
Basic Travel, opgericht in 1991, heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.
 
 
  InterHome  

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 35.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 33 landen. Interhome heeft bovendien jarenlange ervaring in de huizenverhuur, die teruggaat tot 1965.

 
  Bungalow.net  
Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!
 
 
Vacanceselect.nl
Vacanceselect.nl is een reisorganisatie die autovakanties naar negen Europese bestemmingen aanbiedt. Het aanbod bestaat uit vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Duitsland, Denemarken en de Benelux van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad.
 
  La Casita Luxe huizen in Zuid-Spanje  
Alle huizen van La Casita bevinden zich in het zuiden van Spanje, vlakbij Malaga. De traditionele finca's en luxe bungalows die u bij La Casita vindt, hebben allemaal een privé zwembad!
 
 
Novasol
NOVASOL en Dansommer beschikken samen over meer dan 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. Hiervan staan er ongeveer 10.000 in Denemarken, 4.700 in Noorwegen en Zweden en 2.300 in de rest van Europa (Nederland, België, Duitsland, Polen, Tjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk).
 
  Topic Travel vakantiehuizen  
Topic Travel verhuurt meer dan 1300 vakantiewoningen in Spanje, Frankrijk, Tsjechië, Kroatië en Italië, zonder tussenkomt van reisbureaus. Topic Travel is lid van de ANVR en aangesloten bij de SGR.
 
 
  VillaXL.com  
VillaXL is een moderne internationale verhuurorganisatie van fraaie vakantiehuizen, villa's, gites en chalets. De vakantiehuizen worden alleen online aangeboden.
 
 
  Belvilla Vakantiewoningen  
Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in 11 Europese landen. Belvilla verkoopt haar producten rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus.