home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

Vakantiehuizen in Oostenrijk

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen aan in Oostenrijk.
  Happyhome  
Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon.
 
 
Vacanceselect.nl
Vacanceselect.nl is een reisorganisatie die autovakanties naar negen Europese bestemmingen aanbiedt. Het aanbod bestaat uit vakanties naar Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en de Benelux van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad.
 
  Landal Greenparks  
Landal is een toonaangevende aanbieder van vakantiewoningen met 52 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk.
 
 
  OUT! vakantiehuizen  
OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in een groot aantal Europese landen. Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en zelfs videoclips).
 
 
Novasol
NOVASOL en Dansommer beschikken samen over meer dan 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. Hiervan staan er ongeveer 10.000 in Denemarken, 4.700 in Noorwegen en Zweden en 2.300 in de rest van Europa (Nederland, België, Duitsland, Polen, Tjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk).
 
  Bungalow.net  
Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!
 
 
  InterHome  
Interhome biedt 20.000 vakantiehuisjes en -appartementen aan in 15 Europese landen en Florida. Deze woningen worden regelmatig gecontroleerd en kunnen online op de Interhome website gereserveerd worden.
 
  Belvilla vakantiewoningen  
Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in 11 Europese landen. Belvilla verkoopt haar producten rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus.
 
 
  VillaXL.com  
VillaXL is een moderne internationale verhuurorganisatie van fraaie vakantiehuizen, villa's, gites en chalets. De vakantiehuizen worden alleen online aangeboden.
 
 
  France Individuelle   
France Individuelle is de specialist in vakantiehuizen, boerderijtjes, vakantiegites, villa's en chateaux. Oorspronkelijk alleen in Frankrijk, maar inmiddels ook in Italië en Oostenrijk. De vakantiehuizen zijn direct te boeken op FI.nl.
 
   
Avac Vakantiewoningen (1982) heeft een ruim aanbod van gecontroleerde en betaalbare vakantiewoningen en huizen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië, Denemarken en Kroatië. Tevens zijn eraantrekkelijke last-minutes en aanbiedingen te vinden.