home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

 

Vakantiehuizen in Nederland

Een lange vakantie of er gewoon even tussen uit? Hiervoor hoeft u helemaal niet ver van huis. Nederland kent vele mogelijkheden om uw vakantie door te brengen. 
Op deze pagina vindt u een overzicht van aanbieders/bemiddelaars van vakantiehuizen in Nederland. Een ideaal startpunt voor uw zoektocht naar een vakantie accommodatie!
Belvilla vakantiewoningen

Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in heel Nederland; van Friesland tot Limburg, van Zeeland tot Drenthe.

 
 
Bungalows.nl

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als Center Parks, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

 
 
Happyhome Vakantiehuizen

Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon.

 
 
Bungalow.net

Bungalow.net biedt u zo'n 200 bungalows, vakantiehuizen, chalets en villa's op de mooiste plekjes in Nederland! Binnen dit aanbod heeft u veel mogelijkheden op de zoekresultaten te filteren op o.a. thema, vakantieperiode, plaats of streek.

 
Vakantiepark Dierenbos

De bosrijke Brabantse omgeving van Vakantiepark Dierenbos biedt zowel ontspanning als gezelligheid. Vakantiepark Dierenbos is een gethematiseerd vakantiepark, gelegen in Vinkel, waar het thema bosdieren letterlijk tot leven komt. Op het vakantiepark kom je namelijk verschillende bosdieren tegen. Daarnaast zijn alle vakantiehuizen volledig gethematiseerd in het thema ‘bosdieren’. Op het park kun je verblijven in bungalows, chalets, vakantietenten, boomhutten, of gewoon kamperen.

Landal Greenparks

Landal Greenparks is met 44 parken in de grootste aanbieder van accommodaties op Bungalowparken in Nederland. Hieronder vallen bekende parken als Hoog Vaals, de Rabbit Hill en Landgoed ’t Loo.  De bungalows boekt u eenvoudig op www.landal.nl

 
 
RCN Vakantieparken

Op de parken van RCN vindt u een ruime keuze in accommodaties: comfortabele stacaravans, riante vakantiehuizen, chalets, Finse lodges, appartementen, safaritenten en luxe bungalows. Uiteraard zijn de RCN Vakantieparken ook voorzien van veel faciliteiten, zoals zwembaden, bowlingbanen, klimparken, sportfaciliteiten en restaurants. In Nederland heeft u de keus uit de volgende parken: De Schotsman te Kamperland (Zeeland); Topperhoedje te Ouddorp (Zuid-Holland); Zeewolde te Zeewolde (Flevoland); De Potten te Offingawier (Friesland);De Flaasbloem te Chaam (Noord-Brabant); Het Grote Bos te Doorn (Utrecht); De Jagerstee te Epe (Veluwe); De Noordster te Dwingelo (Drenthe); De Roggeberg te Appelscha (Friesland).

 
 
OUT! vakantiehuizen

OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in o.a. Nederland. Naast een gewone zoekfunctie, bestaat er de mogelijkheid te zoeken op thema, zoals strandvakantie, visvakantie, boerderijvakantie of vakantie gericht op kinderen.

 
 
Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en heeft momenteel circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. U kunt bij Roompot vakanties terecht in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken.  In het bijzonder in Zeeland is Roompot Vakanties goed vertegenwoordigd. Enkele bekende namen zijn De Katjeskelder (Oosterhout, Noord-Brabant) en Roompot Beach Resort (Kamperland, Zeeland).

 
 
De Beekse Bergen Hilvarenbeek

De Beekse Bergen in Hilvarenbeek heeft voor ieder wat wils. Beleef het ultieme safarigevoel en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Geniet van een rustgevende vakantie aan het water op het vakantiepark. Samen er écht even tussenuit. Of ontdek de kracht en schoonheid van de natuur tijdens een kampeervakantie op Vakantiepark Beekse Bergen. 

 
Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken is een intermediair voor meer dan honderd vakantieparken in Nederland, Duitsland en Denemarken. Natuur en rust staan centraal bij deze parken, waarbij u de keus heeft uit een veelheid aan accommodaties voor twee tot veertig personen. In Nederland vindt u bijvoorbeeld landgoed ‘Het Grote Zand’ in Hooghalen (Drenthe), park ‘Scorleduyn’in Schoorl (Noord-Holland) of bungalowpark Hoenderloo (Gelderland).

 
 
Novasol

NOVASOL beschikt over meer dan 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. Hiervan staan er ongeveer 10.000 in Denemarken. De overige huizen vindt u in de rest van Europa, waaronder in Nederland. Hierbij is de kuststreek en Friesland sterk vertegenwoordigd.

 
Vacanceselect.nl Autovakanties

VacanceSelect is een reisorganisatie die autovakanties naar negen Europese bestemmingen aanbiedt.Ook in Nederland biedt VacanceSelect u accommodaties aan, voornamelijk aan de kust en op Texel.

 
Center Parcs

Center Parcs is een begrip op de markt van bungalowparken. Een belangrijke pijler onder het succes van de 8 parken in Nederland is de aanwezigheid van een subtropisch zwemparadijs: Aqua Mundo. Daarnaast kenmerken de parken zich door een ruime opzet en ligging in de natuur.

 
 

Avac Vakantiewoningen (1982) heeft een beperkt aanbod van vakantiewoningen en huizen in Nederland. De woningen zijn met name gesitueerd aan de kust (Julianadorp aan Zee).

 
 
AanZee.com - Gezellige Vakantiehuizen

Aan Zee verhuurt vakantiehuizen, vakantievilla’s en cottages van particulieren aan de Nederlandse kust. Doordat het om huizen van particulieren gaat, is elke woning uniek met een geheel eigen sfeer. Aan Zee is aangesloten bij de SGR.