home | contact | links | sitemap | about

Luxemburg bestaat uit drie districten, die weer onderverdeeld zijn in kantons. Het Noordelijke district is Diekirch met de kantons Clervaux, Wiltz, Vianden, Diekirch en Redange. Het Oostelijke district dat bijna in zijn geheel aan Duitsland grenst, wordt Grevenmacher genoemd en bestaat uit de kantons Echternach, Grevenmacher en Remich. Het district Luxemburg grenst aan België en Frankrijk en heeft 4 kantons te weten: Capellen, Mersch, Esch-sur-Alzette en Luxemburg.

De grootste stad in Luxemburg is het gelijknamige Luxemburg. Het oude centrum van deze stad met de stadswallen staan op de werelderfgoedlijst. Daarnaast zijn de steden Echternach en Esch-sur-Alzette het bezoeken waard. Naast cultuur heeft Luxemburg ook veel natuurschoon te bieden.  Het Oosten van het land, Mullerthal (Klein Zwitserland), is bosrijk met rotsen, grotten en watervallen (waaronder de Schiessentümpel).

Op Huisjezoeken.eu vindt u een overzicht van aanbieders die vakantiehuizen aanbieden in Luxemburg. Daarnaast vindt u ook een overzicht van aanbieders die vakantiewoningen aanbieden in de provincie Luxemburg (België).

Vakantiehuizen in Luxemburg

Het Groothertogdom Luxemburg is gelegen tussen België, Duitsland en Frankrijk. Het Noordelijke deel van het land, dat deel uitmaakt van de Ardennen wordt Ösling genoemd. Het  zuidelijke deel is veel minder bergachtig dan Ösling en bleek uitstekend geschikt te zijn voor landbouw. De Luxemburgers noemen dit deel dan ook Gutland.Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen aan in Luxemburg.

 

Belvilla Vakantiewoningen in Luxemburg

Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. Belvilla behoort sinds 2007 tot hetzelfde concern als Eurorelais. Het aanbod van beide aanbieders is hierdoor gelijk.

 
 
Happyhome Vakantiehuizen in Luxemburg

Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon. Voor de bestemming Luxemburg heeft HappyHome aanbod in de plaats Diekirch.

 
 
Vacanceselect.nl Autovakanties naar Luxemburg

Vacanceselect.nl is een reisorganisatie die autovakanties naar negen Europese bestemmingen aanbiedt, waaronder ook Luxemburg.Hat aanbod bestaat uit compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe villa’s met zwembad. Onder andere vakantiepark La Sapinière en park Dirbach Plage zijn via VacanceSelect te boeken.

 
  Heerlijkehuisjes.nl  

Bij heerlijkehuisjes.nl ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis of groepsaccommodatie. Het aanbod varieert van authentieke particuliere vakantiehuizen tot vakantiehuizen op gerenommeerde vakantieparken. In Luxemburg kunt u via Heerlijkehuisjes.nl chalets boeken op vakantiepark Fuussekaul in Heiderscheid. Vakantiepark Fuussekaul is gelegen in de Luxemburgse Ardennen midden in het hart van natuurpark Boven-Sûre.

 
  Bungalow.net  
Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!
 
OUT! vakantiehuizen in Luxemburg

OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in een groot aantal Europese landen. In Luxemburg bestaat het aanbod uit woningen in de plaatsen Dirbach en Beiler. Ook worden huizen aangeboden aan Duitse zijde van de de grensrivier de Our.

 
InterHome Huizen in Luxemburg

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 35.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 33 landen. Interhome heeft bovendien jarenlange ervaring in de huizenverhuur, die teruggaat tot 1965.

 
Novasol Vakantiehuizen in Luxemburg

NOVASOL is een grote Europese verhuurorganisatie. In de Ardennen beschikt Novasol over vakantiewoningen in o.a. Malmedy, Durbuy en Vresse sur Semois

 
Bungalows.nl

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als Center Parks, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

 
 
VillaXL.com Vakantievilla's in Luxemburg

VillaXL is een moderne internationale verhuurorganisatie. In de Ardennen heeft VillaXL een ruim aanbod accommodaties. Naast vakantievilla's biedt villaXL o.a.appartementen, chalets en boerderijtjes aan.

 
 

Ardennes-Etape

Ardennes-Etape dat zijn meer dan 500 kwaliteitsvolle vakantiehuizen en stijlvolle villa’s in de Ardennen. Boerderij, herenhuis, chalet, bungalow of kasteel, er is voor iedereen wat wils. Groepen tot 45 personen kunnen bij Ardennes-Etape terecht, 24 uur per dag op www.Ardennes-Etape.com.

 
 
AVAC Vakantiewoningen in Luxemburg

Avac Vakantiewoningen (1982) heeft een ruim aanbod van gecontroleerde en betaalbare vakantiewoningen en huizen in  Luxemburg. Daarnaast heeft AVAC Vakantiewoningen aantrekkelijke last-minutes en aanbiedingen te vinden.

 

Mogelijk bent u ook geinteresseerd in vakantiehuizen in Belgisch Luxemburg/Ardennen:

Landal Greenparks Vakantieparken Luxemburg(Belgisch Luxemburg/Ardennen)

Landal is een toonaangevende aanbieder van bungalows op bungalowparken. Landal heeft 3 parken in de Belgische Ardennen/Wallonië, te weten Domaine Long Pré, Village les Gottales en Village l'Eau d'Heure

 
Sunparks vakantieparken in Luxemburg (Belgisch Luxemburg/Ardennen)

SunParks beschikt over vier vakantieparken op de mooiste plekjes van België: Sunparcs De Haan, Sunparcs Oostduinkerke, Sunparks Kempense Meren (in Mol) en Sunparks Vielsalm