home | contact | links | sitemap | about

De Republiek Kroatië kent 5 regio's, te weten Istrië, Kvarner, Dalmatië, Centraal Kroatië en Slavonië. Kroatië heeft een lange kustlijn van ongeveer 2000 kilometer met de Adriatische Zee. Voor de kust liggen meer dan 1200 eilandjes, waarvan velen onbewoond. Naast een rijke cultuur met steden als Zadar, Split en Dubrovnik, is Kroatië rijk aan natuurschoon. In totaal zijn er in Kroatië 8 nationale parken, waarvan het natuurpark Plitvice het bekendste is.

Op Huisjezoeken.eu vindt u een overzicht van vakantiehuis aanbieders in Kroatië. De genoemde aanbieders bieden hebben gezamenlijk een groot aanbod aan vakantiehuizen, appartementen en vakantievilla’s in Kroatië. Ook unieke objecten zoals vuurtorens op een van de vele Kroatische eilanden.

Vakantiehuizen in Kroatië

Kroatië is het vakantieland bij uitstek voor de zon, zee en strand liefhebber. Kroatië heeft meer dan 1200 eilanden en een kustlijn aan de Adriatische zee van maarliefst 2000 kilometer. Naast een prachtige kust heeft Kroatië ook de cultuurliefhebber veel te bieden.
Op deze pagina treft u een overzicht aan van aanbieders die vakantiehuizen aanbieden in Kroatië.

Happyhome Vakantiehuizen

Happyhome biedt vakantiehuizen aan in drie belangrijke vakantiegebieden in Kroatië, te weten Istrië, Kvarner Gorski Kotarn. Happyhome heeft verscheidene accommodaties zoals vakantiehuisjes, bungalows, chalets en villa's.

 

Vacanceselect.nl Autovakanties

In Kroatië biedt VancanceSelect u accommodaties aan in de gebieden Kvarner, Dalmatië en Istrië. Naast vakantiewoningen en vakantie villa's, biedt VacanceSelect ook een groot aanbod aan bungalowtenten en stacaravans.

 

Novasol

Novasol biedt u vakantiehuizen in Kroatië die zich bevinden zich in de regio's Kvarner, Dalmatië en Istrië met toeristisch plaatsen als Porec, Pula en Rovinje.

 

Bungalow.net Vakantiewoningen

De  website Bungalow.net verschaft u toegang tot bijna 1500 vakantiehuizen in Kroatië. Om de juiste vakantiewoning te vinden heeft u vele mogelijkheden om uw zoekopdracht te verfijnen.

 

InterHome

Interhome vakantiehuizen biedt u toegang tot een zeer groot aanbod van accommodaties in Kroatië (meer dan 1000 objecten). De vakantiehuizen bevinden zich in de regio’s Kvarner, Dalmatië, Istr

 
 

Topic Travel Vakantiehuizen

Topic Travel biedt vakantiehuizen in Kroatië die vrijwel altijd aan zee liggen. Naast huizen Istrië en Kvarner heeft Topic Travel ook vakantiehuizen in Dalmatië, met de beroemde stad Dubrovnik en vele eilandjes.

 

Belvilla vakantiewoningen

Het aanbod van Belvilla vakantiewoningen in Kroatië bestaat uit accommodaties in Istrië, Kvarner en de eilanden. U heeft hierbij de keus uit vakantiehuizen, vakantie villa's en luxe appartementen.

 
 

VillaXL.com

VillaXL is een verhuurorganisatie, waarbij u in Kroatië vakantiehuizen kunt boeken in de gebieden Hvar, Brac, Istrië en Dubrovnik. Een groot deel van het aanbod bestaat uit vakantie villa’s, maar u vindt ook unieke accommodaties als een vuurtoren op het eiland Pločica.