home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

Vakantiehuizen in Italië

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden accommodaties aan in Italië.
ColosseumSint Pieter RomeSuikertaart RomeRome
 

Happyhome Vakantiehuizen

Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon. HappyHome verhuurt vakantiehuizen in Noord en midden Italië, waaronder de Adriatische kust (Emilia-Romagna), Elba en Ligurië.

 
 

Basic Travel  

Basic Travel, opgericht in 1991, heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

 
 

Vacanceselect.nl Autovakanties

VacanceSelect is een reisorganisatie die autovakanties naar negen Europese bestemmingen aanbiedt. Voor de bestemming Italië heeft u bij VacanceSelect een zeer ruime keus: zo'n 1000 vakantiehuizen van Sicilië tot het noordelijke merengebied.

 

Bungalow.net

Bungalow.net biedt u meer dan 1000 vakantiewoningen en appartementen in Italië aan. U heeft hierbij uitgebreide mogelijkheden om uw zoekopdracht te specificeren, bijvoorbeeld huizen op vakantieparken, chalets, studio's of last-minutes.

 
 
InterHome

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 35.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 33 landen. Interhome heeft bovendien jarenlange ervaring in de huizenverhuur, die teruggaat tot 1965.

 

 
 
OUT! vakantiehuizen

OUT  Travel verhuurt in Italië vakantiehuizen aan de Adriatische kust, in Noord-Italië, Sardinië, Sicilië, Toscane en Umbrië. Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en zelfs videoclips).

 
 

Novasol

Novasol geeft u toegang tot 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. In Italië biedt Novasol vakantiewoningen en villa's aan in zowel het Zuiden van Italie (o.a. Campanië en Calabrië) als het Noorden (oa. Toscane, Venetië, Lombardije). Veel van de aangeboden huizen hebben een zwembad.

 

Belvilla vakantiewoningen

Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in de populaire vakantiegebieden van Italië als Toscane en het merengebied. Maar ook gebieden als het Aostadal, Apulië en de Dolomieten zijn vertegenwoordigd.

 
 

Topic Travel vakantiehuizen

Topic Travel verhuurt vakantiewoningen in Toscane met de cultuursteden Florence, Siena en Pisa, in Umbrië (het goene hart van Italië). En in Noord-Italië het Merengebied, met het Gardameer, het Comomeer, Milaan en Verona. Topic Travel is lid van de ANVR en aangesloten bij de SGR.

 

VillaXL.com

VillaXL is een moderne internationale verhuurorganisatie van fraaie vakantiehuizen, villa's, gites en chalets. De vakantiehuizen worden alleen online aangeboden.

 
 

La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is de specialist op het gebied van de verhuur van luxe villa's, karakteristieke huizen, landhuizen en appartementen in centraal Italië.

 
NorthItaly.eu

NorthItaly.eu biedt accommodaties aan in het Noorden van Italië. Naast appartementen en vakantievilla’s, vindt u bij NorthItaly.eu Bed & Breakfasts en Agriturismo (meestal zijn deze accommodaties gelegen rond oude hoeves, waar men kan proeven van de lokale specialiteiten als wijnen, kazen, olijfolie, fruit en vlees).

 
  France Individuelle   
France Individuelle is de specialist in vakantiehuizen, boerderijtjes, vakantiegites, villa's en chateaux. Oorspronkelijk alleen in Frankrijk, maar inmiddels ook in Italië en Oostenrijk. De vakantiehuizen zijn direct te boeken op FI.nl.