home | contact | links | sitemap | about

 

Nog niet beschikbaar

Vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Onderstaande aanbieders/bemiddelaars bieden vakantiewoningen aan in Groot-Brittannië.

  Belvilla Vakantiewoningen  
Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in 11 Europese landen. Belvilla verkoopt haar producten rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus.
 
 

Interhome Vakantiewoningen

Op zoek naar een vakantiehuis in Groot-Brittannie? Bij Interhome heeft u de keus uit ruim 200 vakantiehuizen in onder meer Wales, Zuid-Engeland en Schotland.

 
 
  Landal Greenparks  

Bij Landal Greenparks kunt u in Engeland op twee parken terecht: Landal Darwin Forest in Midden-Engeland en Landal Kielder Waterside in Noord-Engeland. Landal Darwin Forest ligt in de prachtige bossen aan de rand van het adembenemende Peak District National Park. Landal Kielder Waterside is gelegen in het hart van het Kielder Water and Forest Park, je verblijft dus midden in de natuur. De hemel boven Kielder behoort tot de donkerste luchten van de wereld en heeft een officiële 'Dark Sky' status. Bij gunstige omstandigheden is zelfs het Noorderlicht te zien.

 
 
  OUT! vakantiehuizen  
OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in een groot aantal Europese landen. Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en zelfs videoclips).
 
 
  Bungalow.net  
Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!