home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

 

Vakantiehuizen in Duitsland

Duitsland is in Nederland de populairste vakantiebestemming: per jaar vieren maar liefst 2,9 miljoen Nederlanders hun vakantie in Duitsland. Wilt u ook op vakantie naar Duitsland en bent u op zoek naar een vakantiehuis? Bezoek dan de websites van onderstaande aanbieders/bemiddelaars. Al deze aanbieders bieden accommodaties aan in Duitsland; van luxe vakantievilla's, vakantiehuizen tot appartementen.

  Belvilla Vakantiehuizen Duitsland  
Belvilla is een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Nederland. U bent verzekerd van een ruime keus aan vakantiewoningen in 11 Europese landen. Belvilla verkoopt haar producten rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus.
 
  Happyhome Vakantiehuizen Duitsland  

Ooit was HappyHome de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto's en -uniek voor die tijd- all-in prijzen. Ook nu blinkt HappyHome uit in een heldere website met veel foto’s. En het mooie is, u kunt, als u dat wilt, óók nog steeds op de oude manier boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon. Naast het aanbod van vrijstaande vakantiehuizen en huizen op vakantieparken, vindt u bij Happyhome een groot aantal appartementen in Duitsland. Gebieden waarin u een ruim aanbod aantreft zijn o.a. Allgäu, het Beierse woud, de Eifel, Moezel & Hunsrück, Sauerland en het Zwarte woud.

 
Bungalows.nl

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als Center Parks, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

 
 
  Basic Travel Vakantiehuizen Duitsland   
Basic Travel, opgericht in 1991, heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.
 
 
  Bungalow.net Bungalows in Duitsland  

De website ungalow.net geeft u toegang tot meer dan 500 vakantiewoningen in Duitsland. Bungalow.net biedt uitgebreide mogelijkheden op binnen dit aanbod uw zoekopdracht te verfijnen. Bijvoorbeeld op thema, zoals "Last-minutes in Duitsland", "Kerstvakantie of Oud en Nieuw in Duitsland" en "Weekendje-weg in Duitsland"

 
 
  InterHome Vakantiewoningen Duitsland  

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 35.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 33 landen. Interhome heeft bovendien jarenlange ervaring in de huizenverhuur, die teruggaat tot 1965.

 
Vacanceselect.nl Autovakanties Duitsland

Vacanceselect heeft een ruim aanbod vakantiehuizen in Duitsland, waarvan ook een deel op vakantieparken. De gebieden Thuringen, Sauerland, Moezel, Hunsruck en het Zwarte Woud zijn goed vertegenwoordigd in het aanbod. Naast vakantiehuizen kunt u via Vacanceselect ook verblijven op campings boeken (Camp2Relax).

 
  Landal Greenparks Vakantieparken  

Landal is een toonaangevende aanbieder van vakantiewoningen met 7 bungalowparken in Duitsland. De parken bevinden zich in: de Eifel (Wirfttal in Stadtkyll), Moezel (Sonnenberg in Leiwen en Mont Royal in Kröv), TriererLand/Hunsrück (Hochwald in Kell am See en Warsberg in Saarburg), Oldenburger Münsterland (Dwergter Sand in Molbergen) en aan de Oostzee (Travemünde).

 
  OUT! vakantiehuizen in Duitsland  
OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in een groot aantal Europese landen. Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en zelfs videoclips).
 
 
Novasol Huizen in Duitsland
NOVASOL en Dansommer beschikken samen over meer dan 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. Hiervan staan er ongeveer 10.000 in Denemarken, 4.700 in Noorwegen en Zweden en 2.300 in de rest van Europa (Nederland, België, Duitsland, Polen, Tjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk).
 
Hogenboom Vakantieparken

Hogenboom Vakantieparken is een intermediair voor meer dan honderd vakantieparken in Nederland, Duitsland en Denemarken. Natuur en rust staan centraal bij deze parken, waarbij u de keus heeft uit een veelheid aan accommodaties voor twee tot veertig personen. In Nederland vindt u bijvoorbeeld landgoed ‘Het Grote Zand’ in Hooghalen (Drenthe), park ‘Scorleduyn’in Schoorl (Noord-Holland) of bungalowpark Hoenderloo (Gelderland).

 
 
  Roompot Vakanties Duitsland  

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en heeft momenteel circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. U kunt bij Roompot vakanties terecht in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken.  In het bijzonder in Zeeland is Roompot Vakanties goed vertegenwoordigd. Enkele bekende namen zijn De Katjeskelder (Oosterhout, Noord-Brabant) en Roompot Beach Resort (Kamperland, Zeeland).


 
 
  Duitsland  

AVAC Vakantiewoningen heeft een ruim aanbod van gecontroleerde vakantiewoningen in Duitsland. De vakantiehuizen bevinden zich onder andere in het Beierse woud, de Harz, het Hessisches Bergland, het Moezel gebied, Waldeck/edertal en Westerwald.

 
  Center Parcs in Duitsland  
Al bijna veertig jaar is CenterParks marktleider op het gebied van korte vakanties op vakantieparken midden in de natuur.
Centerparcs heeft in Duitsland vier parken, te weten: Butjadinger Küste, Park Hochsauerland, Bispinger Heide en park Park Heilbachsee.