home | contact | links | sitemap | about

Nog niet beschikbaar

 

Vakantiehuizen in België

Zoekt u een vakantiewoning in België? Neem dan een kijkje bij onderstaande aanbieders en bemiddelaars!

 

  Belvilla Vakantiewoningen  

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning in België, slaagt u bij Belvilla ongetwijfeld. Belvilla heeft namelijk een aanbod van meer dan 1500 vakantiehuizen in België. Deze enorme hoeveelheid huizen kunt u eenvoudig filteren, bijvoorbeeld op thema, zoals grote woningen, aan zee, in de natuur, huizen met zwembad of kastelen.

 
 
Bungalows.nl

Met meer dan 550 bungalow- en recreatieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder in Europa heeft Bungalows.nl een uitgebreid aanbod. Verblijf nu bij bekende ketens als Center Parks, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks en tal van onafhankelijke parken. Bungalows.nl biedt goedkope aanbiedingen aan die je nergens anders goedkoper kan vinden.

 
 
  Happyhome  

Happyhome biedt u een ruime keus aan vakantiehuizen in België. Bijzonder aan het aanbod van Happyhome is verder het grote aantal groepshuizen: u vindt in deze categorie bijna 60 accommodaties, variërend van 12-persoons woningen tot 66-persoons verblijven!

 
 
  Basic Travel    
Basic Travel, opgericht in 1991, heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.
 
 
  Bungalow.net  
Sinds 1996 biedt Bungalow.net vakantiehuizen aan via het internet. Bij Bungalow.net heeft u de keus uit meer dan twintigduizend bungalows, vakantiehuizen, chalets of villa's op de mooiste plekjes in heel Europa!
 
 
  InterHome  

Ongeacht wat je zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 35.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 33 landen. Interhome heeft bovendien jarenlange ervaring in de huizenverhuur, die teruggaat tot 1965.

 
Vacanceselect.nl

Vacanceselect.nl is specialist in autovakanties. In België heeft u keus uit een kwalitatief hoogwaardig aanbod van vakantiehuizen (ook op vakantieparken, waaronder vakantiepark Zilverstrand, Le Bochetay en Wilhelm Tell). Naast vakantiehuizen kunt u via Vacanceselect.nl verblijven op Camp2Relax camping boeken.

 
  VillaXL.com

Bent u op zoek naar iets bijzonders, dan is de website van VillaXL zeker het bezoeken waard! In België vindt u bij VillaXL een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen, waaronder unieke objecten zoals oude boerderijtjes, authentieke landhuizen, een jachthuis, luxe chalets en aangename  villa’s.

 
  OUT! vakantiehuizen  
OUT! vakantiehuizen verhuurt betaalbare vakantiewoningen en groepsaccommodaties in een groot aantal Europese landen. Vakantiegangers boeken onder de zekerheden van ANVR en SGR realtime op de site (met veel foto's en zelfs videoclips).
 
 
Ardennes Etape
Ardennes-Etape dat zijn meer dan 500 kwaliteitsvolle vakantiehuizen en stijlvolle villa’s in de Ardennen. Boerderij, herenhuis, chalet, bungalow of kasteel, er is voor iedereen wat wils. Groepen tot 45 personen kunnen bij Ardennes-Etape terecht, 24 uur per dag op www.Ardennes-Etape.com.
 
  Landal Greenparks  

Landal Greenparks biedt u in België vier parken aan: Les Etoiles in Blaimont, Ardennen; Mooi Zutendaal in het groene Belgisch Limburg; Village l'Eau d'Heure in Froidchapelle, Wallonië; en Village les Gottales (Trois-Ponts, Ardennen) op de top van de Mont St. Jacques.

 
 
Novasol
NOVASOL en Dansommer beschikken samen over meer dan 17.000 vakantiehuizen in heel Europa. Hiervan staan er ongeveer 10.000 in Denemarken, 4.700 in Noorwegen en Zweden en 2.300 in de rest van Europa (Nederland, België, Duitsland, Polen, Tjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk).
 
  AARO Vakantiewoningen  
AARO Vakantiewoningen werd opgericht in 1994 door twee Nederlanders die al sinds 1983 in de belgische Ardennen wonen. Op de website Aaro.nl vindt u vakantiehuizen op veelal heel bijzondere plekken in de Belgische Ardennen. AARO heeft zelf een zestal huizen in eigen bezit.
 
 
   

Avac Vakantiewoningen heeft een uniek aanbod van gecontroleerde en betaalbare vakantiewoningen in de Belgische Ardennen. Plaatsen waarin huizen worden aangeboden zijn onder andere Barvaux-weris, Stavelot, Bomal, Durbuy en Oignies.

 
  Sunparks vakantieparken  
SunParks beschikt over vier vakantieparken op de mooiste plekjes van België : De Haan, Oostduinkerke, Kempense Meren (in Mol) en Vielsalm.
 
 
  Center Parcs  

Center Parcs is al 50 jaar een begrip in de vakantiewereld. Ooit begon het bedrijf met ‘huisjes en een zwembad midden in het bos voor een unieke vakantie-ervaring’. De parken van Center Parcs zijn in de afgelopen 50 jaar helemaal met hun tijd meegegaan met moderne cottages. En natuurlijk ontbreekt ook het welbekende zwemparadijs Aqua Mundo niet.